Active Peel System

Active Peel System
Hjemmebehandling Active Peel System

Det botanisk baserede Active Peel System fra IS Clinical er designet som en hjemmebehandling supplerende til f.eks. IS Clincals Fire & Ice. Den er både en kraftfuld, men samtidigt blid, hurtigvirkende to-trins behandling designet til at genoplive og eksfoliere huden. Den giver desuden fugt, foryngrer huden og virker antioxidant beskyttende.

Læs mere om Active Peel System på IS Clinicals hjemmeside (klik her)
Den komplette hudbehandling er designet til alle hudtype og anvendes typisk 2-3 gange pr uge. Peelingen giver en kølig prikkende fornemmelse ved påføring, mens den aktiveres. Behandlingens effekt er at forbedre hudens glød og tekstur, hvilket resulterer i en glat, hydreret og mere ungdommelig teint.

Hjemmebehandlingen er også et godt supplement til vores kemisk peeling (se mere her)

Active Peel System

Active Peel System hjemmebehandling hvordan?

  • Active peel system hjemmebehandling udføres på følgende måde:
  • Trin 1 er designet til at give kontrolleret eksfoliering med en kombination af kraftfulde, men milde botaniske syrer kombineret med beroligende og plejende botaniske ekstrakter.
  • Trin 2 giver hydrering og foryngelse med den botaniske Extremozyme-teknologi og kobbertripeptid-1 kombineret med beroligende aktive planteprodukter. Man behøver dermed IKKE nødvendigvis, at anvende en moisturizer efterfølgende.
  • Anvendes efter rens i hele ansigtet, og decolleté. Nemt og lækkert, og efterlader huden ren, fugtet, og velduftende.

Links