Hydrafacial ansigtsbehandling

Hydrafacial ansigtsbehandling
Hydrafacial ansigtsbehandling

Hydrafacial Signature ansigtsbehandling

I Klinik by Sommer har vi valgt kun at tilbyde Hydrafacial Signature behandling. 

  • HydraFacial Signature behandling

HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

Dette giver en smuk og klar hud, uden irritation. Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. HydraFacial indeholder specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion.

HYDRAFACIAL GIVER ØJEBLIKKELIGE OG LANGTIDSHOLDBARE

RESULTATER, SOM DU BÅDE KAN SE OG MÆRKE

 

  • RENS + PEEL – Frembring et nyt frisk hudlag med blid eksfoliering og beroligende rens.
  • EKSFOLIER OG HYDRER – Rens porerne med blid vakuumsug. Samtidig med at huden næres med intens fugtighedsserum der omfagner huden.
  • INDSLUSNING + BESKYT – Mæt hudens overflade med antioxidanter og peptider for at maksimere din glød.
Hydrafacial
Hydrafacial
Hydrafacial
Hydrafacial Signature behandling

HydraFacial Signature behandlingen fokuserer på at dybderense med samtidig tilførsel af masser af fugt og sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaluronsyre.
Behandlingen er helt unik og meget effektiv ved ønsket om til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper.
HydraFacial Signature behandlingen giver dig en øjeblikkelig sund glød, samt en smuk og klar hud uden irritation. Det er klinisk bevist, at behandlingen mindsker fine linjer, rynker, hyperpigmentering og porestørrelse. Hudens talgproduktionen og urenheden mindskes, og huden efterlades synligt smukkere.

Book direkte her