Rebiome – Bæredygtig Hudpleje

Rebiome

Rebiome er den bæredygtige naturlige måde at pleje din hud på. Behandlingen starter i klinikken og fortsætter hjemme hos dig selv. Rebiome bygger på en helt unik og revolutionerende tilgang til hudpleje. Hvis du ønsker det bedste til din hud så er Rebiome valget.

Rebiome vandt i 2022 prisen som “Årets innovation” ved Danish Beauty Award.

Med Rebiomes pre- og probiotiske complex genskabes hudens naturlige balance der modvirker skadelige bakterier. Alle Rebiomes produkter består af op til 7 gennemtestede ingredienser der er naturlige og samtidigt aktive med pre- og probiotiske egenskaber.

Resultatet er en hud, der med lactobaciller, er i naturlig balance, mere ungdommelig og velplejet.

Hvorfor er Probiotika vigtig for din hud og krop?

Huden indeholder mange millioner af mikroorganismer der bidrager til en sund hud og et godt helbred. Huden er kroppens første forsvarsmekanisme mod skadelig påvirkning. Derfor er korrekt hudpleje fuldstændig essentiel for et sundt liv. Probiotika bidrager til en velafbalancet mikrobiom der tilsammen definerer din huds tilstand.

Præbiotika

Der betyder “før” probiotika. Det er med andre ord de ingredienser der bidrager positivt til huden mikrobiom. præbiotika bidrager derfor til afbalancere hudens tilstand.

Probiotika

Probiotika består af levende mikroorganismer (lactobaciller og bifidobakterier) som bidrager til en sund og velnæret hud. De samme bakterier findes i en række produkter som Yoghurt og kosttilskud. Probiotika er gode bakterier der er essentielle for vores huds tilstand.

Postbiotika

“Efter” probiotika består af aktive metabolitter der er dannet af probiotika. Postbiotika er gode for den probiotiske aktivitet og bidrager derfor til en sund og ungdommeligt udseende hud.

Hvordan foretages behandlingen?

Du møder til første behandling i klinikken. Der foretages en analyse af din hud og du rådgives i valg af Rebiome produkter.

  • Der foretages en mild peeling efterfuldt af den første probiotiske kur. Produktet medgives til efterbehandling.
  • Efter en måned kommer du tilbage i klinikken til endnu en probiotisk behandling hvor kuren gentages. Produktet medgives til efterbehandling.
  • Efter endnu en måned gentages proceduren.

NB! Det er valgfrit om man ønsker at modtage behandlingen i klinikken eller hjemme (med rådgivning)

Links