Ansigts behandlinger

Leder du efter en lækker, nærende og effektiv ansigtsbehandling? Er din hud kedelig vintertør, trænger til opstramning eller er huden præget af urenheder? Eller måske trænger du bare til lidt afslapning og nydelse efter en travl og stressende arbejdsdag. I Klinik by Sommer tilbyder vi flere effektive ansigtsbehandlinger: Fire & Ice ansigtsbehandling, Exfoliating Clear Skin facial og Hydrafacial  – alle udviklet af IS Clinical, foruden Silkpeel. 

Hvordan lyder 1 times velvære uden stress og jag? 1 times velvære med stille musik i baggrunden eller bare fred og ro og måske afsluttende med en lækker kop kaffe, te eller kakao.

Så er du da kommet til det helt rigtige sted. I Klinik by Sommer er det Susan der leverer den gode service og kundepleje. Susans imødekommende stil og venlige væsen sætter altid kunden i centrum og leverer en luksus behandling ud over det sædvanlige – prøv det allerede i dag! Ring, skriv eller book direkte længere nede på siden!

Hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

Behandlingen vælges efter kundens præference, hudtype, alder og krav.

Hvordan foregår en ansigtsbehandling?

En typisk behandling starter med en grundig afrensning. Dernæst exfolieres med diamant- eller aquapeeling for at fjerne de døde hudceller. Slutteligt tilføres den valgte behandling der ofte afsluttes med en lækker fugtgivende maske.

Udover den valgte ansigtsbehandling tilbyder Susan også at rette og evt farve dine øjenbryn. Det er selvfølgelig en del af den samlede pakke og koster ikke ekstra.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling, du skal vælge så book en valgfri behandling. Sammen finder i den behandling, der er den rette for dig og din hud! Varighed  ca 45-60 min.

Hvad koster en ansigtsbehandling og hvor kan jeg booke?

Bemærk også at pensionister og studerende kan købe en ansigtsbehandling med 10% rabat.

Book en valgfri ansigtsbehandling.

Priser

Hydrafacial SIGNATURE

Fire & Ice

Exfoliating Clear Skin Facial

Silkpeel

Microdermabrasio / Diamantpeeling ansigt

Active Peel System

Til 15 behandlinger

765

Active Peel System

Til 1 behandling

60

VI anvender