fbpx

Dermatude – The Facelift Alternative

Dermatude - the facelift alternative
Dermatude - the facelift alternative

Med Dermatude kan man genvinde hudens elasticitet og fasthed med en 100% naturlig rynkebehandling. Samtidigt forbedres hudens tilstand og porerne reduceres i størrelse.

Spol tiden tilbage med Dermatude Metaterapi

Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulation forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin begynder at blive langsommere, hvilket får huden til at miste sin fasthed og elasticitet. Denne naturlige aldringsproces starter indefra, men fremskyndes også af eksterne faktorer, såsom UV-lys, air condition, stress og stimulanser som alkohol og tobak.

Med Dermaroller og Dermatude (Metaterapi) re-aktives kollagen- og elastinproduktion af huden indefra og ud. Metaterapi sætter hudens naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynder at producere kollagen og elastin. Hudens selvreparerende egenskab er en 100% naturlig metode af hudfornyelse indefra og ud.

Hvad er hemmeligheden?

Re-aktiver kollagen- og elastinproduktion af huden indefra og ud. Metaterapi sætter hudens naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynder at producere kollagen og elastin. Hudens selvreparerende egenskab er en 100% naturlig metode af hudfornyelse indefra og ud.
Metaterapi er den eneste hudforbedrende behandlingsmetode, der kombinerer begge aspekter: naturlig hudforbedring indefra og ud og eksternt anvendte aktive ingredienser ved hjælp af specielle serummer. Kampen mod aldring af huden bør ikke blot fokusere på konsekvenserne af aldringen, men frem for alt på årsagen til hudens ældning.

Resultatet?

Bliv en yngre og friskere udgave af dig på en 100% naturlig måde. Huden bliver mere fast og genvinder sin elasticitet, fine linjer og rynker reduceres synligt, porerne bliver finere, cirkulationen stimuleres og den overordnede tilstand i huden forbedres. Metaterapi hjælper med at re-aktivere, det din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende.

Book

Dermatude video

Links