Laser behandlinger

En effektiv laserbehandling kan have en kosmetisk forbedrende effekt og kan bruges  til behandlinger af mange hud problemer.

 

Har du problemer med karsprængninger og pigmenter i ansigtet? Så er løsningen måske en IPL behandling! Har du mange karsprængninger på benene så er YAG laser en mulig løsning. Ønsker du at fjerne en tataovering som du har fortrudt så er det muligt med en af de nyeste og mest effektive modeller på markedet: Picolaser!

Hvordan virker laser?

Behandlingen virker ved at laserenergi rammer det ønskede mål som er forskellig afhængig af hvad der ønskes behandlet. Ved hårreduktion er det hårenes pigment der rammes. Ved behandling af karsprængninger er det blodets hæmoglobin, der rammes hvorved blodet klotter og lukker det behandlede blodkar. Ved pigmenter er det hudens indhold af melanin der rammes af laseren og ved fjernelse af tatovering er det tatoveringens farve der er mål for laserens energi.

Der opstår derved varme der opdeler/ødelægger pigmenterne/farverne i mindre dele der efterfølgende fjernes af kroppens egen immunforsvar (de hvide blodlegemer).

Hvilke problemer kan klares med laserbehandling?

  • Hårreduktion – ønskede mørke hår kan være kosmetisk skæmmende specielt hos kvinder. Permanent hårfjerning med laser kan derfor være løsningen hvis man ønsker en længerevarende hårreduktion.
  • Fjernelse af karsprængninger – karsprængninger i ansigtet eller på andre dele af kroppen kan opstå som følge af interne og externe faktorer (arv, alder, arbejde, vejr og vind). Karsprængninger kan behandles effektivt med en laserbehandling.
  • Hudforyngelse – når problemerne er pigmentfejl og karsprængninger i ansigtet eller på øvre del af kroppen er IPL laser en god løsning.
  • Fjernelse af tatoveringer – Pico laserbehandling er en effektiv måde til fjernelse af uønskede tatoveringer. Laserbehandling er sikker, giver sjældent problemer men bør udføres i en lægeklinik. Der er aktuelt kun få krav til klinikker, der fjerner tatoveringer herunder karv til årlig service af laseren og hvor hyppigt der må behandles!

Laser kan med fordel kombineres med andre kosmetiske behandlinger. F.eks er IPL og anti-rynkebehandlinger glimrende kombinationer når ønsket er et yngre udseende med færre pigmentfejl, karsprængninger og rynker.

Før-efter behandling

Before After
Before After
Before After
Before After
Before After

VI anvender

Verified by MonsterInsights