Microneedling

Microneedling

Dermaroller er en form for mikroneedling hvor nålene stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Derved sker der over tid en opstramning af huden som efterfølgende fremtræder mere glat og yngre.

Dermapen, Dermatude og Dermaroller er devices til at udføre mikroneedling!

Dermatude
Dermapen
I denne behandling foretages Dermaroller med en DermaPen der har 12 nåle af 30 G størrelse og kan indstilles i perforationsdybden og den hastighed hvormed den arbejder. Den kan derfor lave mere end 1000 huller pr sek. Det betyder at man med samme apparat kan behandle med forskellige dybder afhængig af hvor man behandler f.eks kræves mindre dybde omkring øjnene. Konstruktionen af Dermapen betyder at det nu er let at behandle på områder som overlæben, omkring øjnene og på næsen.

Virkningsmetoden er den samme som med Dermaroller men da nålene appliceres vertikalt er der mindre risiko for skader på huden.

De mange huller inducerer en behandling der kaldes: Collagen Induction Therapy (CIT) og er en metode til forbedring af hudens tilstand. Ved behandlingen stimuleres dannelsen af Collagen og absorptionen af de aktive stoffer der påføres huden øges betydeligt (100-1000 gange). De mange huller narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy). Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter behandlingen.

Hvad er effekten af dermaroller / dermapen?

Behandlingen reducerer ar, strækmærker, pigmentpletter, grov hudstruktur, fine linjer og rynker ved at booste kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen.

DermaPen® er udviklet og produceret i Australien. Video af en behandling kan ses Link.

Hvordan foregår dermaroller / dermapen?
 • Huden renses
 • Der appliceres en lokalbedøvende creme, som skal virke i 30-60 minutter før behandllingen kan gennemføres.
 • Cremen fjernes og huden afsprittes 2 gange.
 • Der påføres en Hyaluronholdig serum.
 • DermaPen’en køres over det ønskede område 3 gange
 • Der afsluttes med Hyaluronserum, en moisturizer og en solblokker
Behandlingen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, idet huden påføres bedøvelsescreme 30 minutter inden behandlingen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar, som man f. eks ser ved traditionelle laserbehandlinger, og man kan derfor gå på arbejde samme dag.
Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage.
Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Dette medfører reduktion i forekomsten af rynker, pigmentpletter og store porer. Collagen-Induction Therapy med Dermaroller / Dermapen er særdeles anvendelig til reduktion af arvæv.
Indikationer:
 • Brandskader
 • Strækmærker
 • Linier og rynker
 • Pigment forandringer
 • Acne Ar behandling
 Afhængig af indikationen anbefales det, at man får 2-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.
Der anbefales tilkøbt en speciel hyaloronholdig serum til efterbehandling.
Dermatude – The Facelift Alternative

Med Dermaroller / Dermatude kan man genvinde hudens elasticitet og fasthed med en 100% naturlig rynkebehandling. Samtidigt forbedres hudens tilstand og porerne reduceres i størrelse.

Spol tiden tilbage med Dermatude Metaterapi

Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulation forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin begynder at blive langsommere, hvilket får huden til at miste sin fasthed og elasticitet. Denne naturlige aldringsproces starter indefra, men fremskyndes også af eksterne faktorer, såsom UV-lys, air condition, stress og stimulanser som alkohol og tobak.

Med Dermaroller og Dermatude (Metaterapi) re-aktives kollagen- og elastinproduktion af huden indefra og ud. Metaterapi sætter hudens naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynder at producere kollagen og elastin. Hudens selvreparerende egenskab er en 100% naturlig metode af hudfornyelse indefra og ud.

Hvad er hemmeligheden?

Re-aktiver kollagen- og elastinproduktion af huden indefra og ud. Metaterapi sætter hudens naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynder at producere kollagen og elastin. Hudens selvreparerende egenskab er en 100% naturlig metode af hudfornyelse indefra og ud.
Metaterapi er den eneste hudforbedrende behandlingsmetode, der kombinerer begge aspekter: naturlig hudforbedring indefra og ud og eksternt anvendte aktive ingredienser ved hjælp af specielle serummer. Kampen mod aldring af huden bør ikke blot fokusere på konsekvenserne af aldringen, men frem for alt på årsagen til hudens ældning.

Resultatet?

Bliv en yngre og friskere udgave af dig på en 100% naturlig måde. Huden bliver mere fast og genvinder sin elasticitet, fine linjer og rynker reduceres synligt, porerne bliver finere, cirkulationen stimuleres og den overordnede tilstand i huden forbedres. Metaterapi hjælper med at re-aktivere, det din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende.

Links