fbpx

Profhilo – Ejal 40

Profhilo og Ejal 40 er en ny type af skinboosters. Virkningsmekanismen og injektionsmetoden er næsten ens selvom koncentrationen og molekylestørrelsen af hyaluronsyre er forskellige.

Profhilo

Profhilo
Profhilo

Profhilo er en biostimulerende behandling, der i år 2016 blevet kåret som årets mest innovative behandling ved THE ASTHETICS AWARDS. Profhilo indeholder en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre 32 mg/ml. Effekten forlænges ved varmebehandling i stedet for tilsætning af krydsbundne kemiske stoffer (BDDE).

Profhilo forbedrer løs hud indefra men er hverken en filler eller en skinbooster. I stedet anses Profhilo som en bio-stimulator, der stimulerer til dannelse af kollagen og elastin. Hudstrukturen forbedres og hudens fugtniveau øges. Behandlingen har således en opstrammende og udglattende effekt.

Behandlingen består typisk af 2 ml Profhilo, der injiceres på udvalgte steder i det ønskede område: Ansigt, hals, arme, hænder. Behandlingen skal gentages 1-2 gange med en måneds interval og bør vedligeholdes med en behandling 1-2 gange om året. Slutresultatet ses efter ca 3 måneder.

 

 

Profhilo - Ejal 40
Profhilo – Ejal 40

Se prisliste

 

Ejal 40

Ejal 40
Ejal 40

Ejal 40 er en bio-revitalisernede gel, der stimulerer fibroblasternes produktion af kollagen og elastin.

Ejal 40 indeholder 40 mg hyaluronsyre i størrelsen 1200-1800 kDaltons. Den leveres i en 2 ml sprøjte, der typisk injiceres efter en 4-5 punkt teknik. 

Resultatet er en genopbygning af hudens matrix med opstramning af løs hud, reduktion af rynker, forbedring af hudens generelle tilstand.

Behandlingen skal gentages med et interval der afhænger af hudens tilstand, typisk: x 2-3 med 3-4 ugers interval ved alder < 40 år og x 3-4 > 40 år. Behandlingen vedligeholdes med 1-2 behandling hver 6-12 måned.

 

 

Links